Bar Bara

Bar Bara

Op dinsdag 12 april organiseren Coeur de Boef! en Straffe Streek een extra editie van Bar Bara, waarbij je voor 75 euro per persoon een 4-gangenmenu met voorafgaande hapjes bij ontvangst en aangepaste dranken kan reserveren. 

Bar Bara vormt het decor van een tijdelijke pop-up foodbar van eind februari tot 14 april in de Kruisherenkerk, in centrum Diest.

Het is een culinaire hotspot voor jong en oud. Een mekka voor iedereen die houdt van lekker eten, leuke bieren of wijnen en een gezellige sfeer! Je kan er normaal gezien van woensdag tot zaterdag terecht. Dit tijdelijke restaurantidee van Coeur de Boef! bleek een schot in de roos, want alle dagen waren meteen zo goed als uitverkocht.

Met deze buitengewone editie krijg je nu de kans alsnog van het exclusieve kader te genieten met bovendien een heerlijk extraatje! We organiseren namelijk 'Het Straffe Avondmaal', waarbij we 12 straffe apostelen - dat zijn de 12 streekproducenten waarmee dit menu werd samengesteld - mee laten aanschuiven aan tafel bij de gasten. Je krijgt naast de heerlijke maaltijd die chef Pieter met liefde zal bereiden dus ook de gelegenheid om het verhaal te horen over de verschillende lokale producten en hun straffe streek ambassadeurs!

Reserveer dus snel je plekje(s) om dit unieke menu, de al even unieke locatie én de unieke meet & greet met de producenten niet te missen! 

Reserveren kan je via https://coeurdeboef.be/bar-bara

Heb je graag nog wat meer info of specifieke vragen, dan kan je contact opnemen via pieter@coeurdeboef.be of 0477 68 60 55

 Onze 12 straffe apostelen voor deze unieke avond zijn:

 

Stuk voor stuk 12 mensen met zin voor ambacht en met pure en fantastische producten! Kom dus naar hun verhalen luisteren in een prachtig kader én geniet van het heerlijke diner waarin de producten werden verwerkt.

 

MENU:

 

Verwelkoming:

"Chardonnay Meerdael"

Mocktail "Stuckens"

 

Hapjes:

Portie Gemengd “Duroc De Riegel/Melkerhei/Nijswolkje/Hoeve Ten Halve”

Toast “Bakoven” / Labneh “Nijswolkje" / Wortelen “Koffie Stroobants”

 

Gerechten:

Zalm “Vishandel Wauters” – puree “Vanhoebroeck" <3 "Melkerhei" (begeleid door De Witte van Leuven van ''Hof Ten Dormaal")

Tagliata “Ten Halve" (begeleid door wijn van "Wijnkasteel Vandeurzen")

Taco “Flor De Lis” – “Duroc De Riegel” (begeleid door wijn van "Wijnkasteel Vandeurzen")

Dessert Coeur De Boef! (begeleid door Frambuesa – chocolata van "Hof Ten Dormaal")

 

Afsluiter:

Powershot of Love 4 "Stuckens"

Koffie “Stroobants” – Diesters Half Maantje “Stuckens”

Incl. water

 

 

Lid worden

Samen bereik je meer

Word lid

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland