1. Snijd het rode fruit in stukken en doe ze in een kom.
  2. Marineer ze in de kersenlikeur en laat een uurtje marineren (hoe langer, hoe beter!).
  3. Schil het rode fruit in een bord, leg er een bolletje ijs op en crumble het zandkoekje erover. Werk af met een takje munt.

Ingredienten :

  • 50 gram frambozen
  • 50 gram blauwe bessen
  • 50 gram braambessen
  • 50 gram aardbeien
  • 5 cl kersenlikeur
  • hoeveijs
  • 4 zandkoekjes
  • 1 takje munt

Enkele andere straffe recepten

Sabayon met fruitbier en honing

4 personen
Klop in een steelpan de eierdooiers en de suiker goed los. Zet de steelpan op een laag vuurtje en voeg in drie keer, onder voortdurend kloppen, het fruitbier toe. Blijf kloppen tot de saus goed is ingedikt en het mengsel...
Aan de slag