26 februari 2017Smaakhoeve | Pop-up resto

Smaakhoeve | Pop-up resto

Reserveer nu je plek aan tafel in onze Smaakhoeve!
We serveren je graag de producten uit het Dijleland.

Vzw Streekproducten Vlaams-Brabant organiseert binnenkort vijf belevingsweekends in het Dijleland. Een unieke hoeve wordt gedurende twee dagen omgetoverd tot een tijdelijk belevingsrestaurant waar een topchef een heerlijk lokaal menu aanbiedt met hoeve- en streekproducten. Slechts 80 personen per keer zullen kunnen genieten van deze exclusieve menu. Door de organisatie van deze belevingsmomenten willen we de korte keten bevorderen (contact tussen producent & consument), landbouwverbreding stimuleren, de sociale cohesie binnen de gemeenten versterken en uiteraard de verkoop van hoeve- en streekproducten verhogen.

We geven alvast de verschillende data en locaties prijs:

  • 12 & 13 mei bij 't Waterbos in Herent
  • 19 & 20 mei bij Chardonnay Meerdael in Oud-Heverlee
  • 26 & 27 mei bij Hof ter Vaeren in Huldenberg
  • 2 & 3 juni bij 't Silsomhof in Kortenberg
  • 9 & 10 juni bij Rudi Van Ingelgom in Kampenhout

Wil je graag een plekje veroveren voor één van deze vijf exclusieve belevingsweekends? SCHRIJF JE DAN IN VIA DE WEBSITE VAN ONZE SMAAKHOEVE.

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland