25 mei 2021Straffe Streek doet mee aan Eco Wednesday!

Straffe Streek doet mee aan Eco Wednesday!

Straffe Streek doet mee aan Eco Wednesday!

Steeds meer online shops zetten in op duurzaamheid en leveren tal van inspanningen om een duurzame shop neer te zetten. Nochtans kan maar 1 op de 2 Belgische online shoppers een duurzame webwinkel opnoemen. Voor de online consument blijkt dat duurzaamheid vooral betrekking heeft op de verpakking. “De ideale ‘duurzame’ webshop combineert een efficiënte en milieuvriendelijke verpakking met duurzaam transport én biedt een ecologisch verantwoord product aan” vertelt Greet Dekocker, Managing Director Safeshops.be, de Belgische e-commerce vereniging. “We zien in de praktijk dat sommige webshops kiezen voor duurzame levering en verpakking, anderen eerder een ecologisch productgamma aanbieden, dit al dan niet ondersteund met een “milieubewust” betaalmiddel zoals de digitale eco-cheque. Duidelijk is dat de online shopper zich vaak niet bewust is van alle inspanningen die Belgische webshops vandaag al leveren. Daarom lanceren we Eco Wednesday op woensdag 26 mei 2021, waarbij we webshops die duurzaam werken en/of duurzame producten hebben in de kijker zetten.”

Wist je al dat onze webshop www.straffestreekbox.be zowel duurzame lokale streekproducten, àls duurzame verpakking én levering biedt ?! Ook Safeshops.be is dit opgevallen en heeft ons uitgenodigd om mee te doen aan hun actie. Geweldig toch!

We lanceren daarom een tijdelijke kortingscode die u kan gebruiken om onze Straffe Streek Boxen te leren kennen. Enkel op woensdag 26 mei geeft volgende code u 5% korting: EcoWed.

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland