Iedereen kent intussen wel Wagyu, de kaviaar van het rundvlees dat gekend staat om zijn uitmuntende en unieke smaakbeleving.  Velen associëren Wagyu met Japans, waar het oorspronkelijk vandaan komt. Wat weinigen echter weten is dat het intussen ook verrassend Belgisch is. Aan de rand van het Pajottenland te midden van de Brabantse Kouters ligt Hof van Ossel, een historische vierkantshoeve, daterend uit 1769 waar intussen de 4de generatie van de familie actief is. Sinds enkele jaren heeft Hof van Ossel een kudde Wagyu-runderen gefokt welke nu graast op de sappige velden. Op die manier kan de koe in alle rust het beste van zichzelf geven, namelijk het beste stukje rundvlees.  De naam Hof van Ossel staat garant voor een uniek product in Europa … 100% Wagyu, 100% raszuiver, 0% compromis, 100% topkwaliteit én 100% Belgisch. Dit topproduct is sinds kort ook beschikbaar en is verkrijgbaar in het betere restaurant, bij de betere slager, …  Hof van Ossel legt zich toe op dit unieke toprundvlees maar maakt ook Wagyuburgers, Wagyucharcuterie en nog zoveel meer lekkers. Veel lekkers … maar enkel en alleen het beste stukje Belgische Wagyu. Zeker de moeite waard om de passie en het vakmanschap die in dit unieke stukje vlees vervat zitten te gaan ontdekken.

Producten van Hof Van Ossel