Old & wICE - Geetbets

Old & wICE - Geetbets

Marleen en haar zoon Marcin hebben ervoor gekozen om enkel met de beste producten te werken voor het bereiden van het ijs, de pannenkoeken en de wafels en dit op een ambachtelijke manier. Hoofdzakelijk werken ze met grondstoffen van natuurlijke oorsprong en zoveel mogelijk aangekocht bij plaatselijke telers. Enkele voorbeelden hiervan zijn aardbeien, peren, appels, honing, ... . Hun aardbeien-ijs bevat enkel verse aardbeien van Hageland! Het ijs wordt ter plaatse gedraaid in de ijsturbine. Een zachte, smeuïge structuur wordt gegarandeerd.

Grote troeven bij Old & w ICE zijn ook de lactosevrije en glutenvrije producten! In het lactosevrij-ijs hebben ze ondertussen verschillende smaken. Ook pannenkoeken zijn lactosevrij en glutenvrij verkrijgbaar.

Een topper in de verschillende ijs-smaken is het speculaas-ijs, gemaakt met de Grazense speculaas van Bakkerij Vanvuchelen. Het sorbet-ijs van de aardbeienwijn van Hagegoud is ook super lekker!

Ook heel speciaal is de speculaas-appelcake (ook gemaakt met Grazense speculaas Vanvuchelen) vergezeld met sabayon van koffielikeur van Wintmolders.

Adres

Dorpsstraat 54 , 3450 Geetbets

Tel

0498 261 941

E-mail

marleenvanacken@hotmail.com

Regio

Hageland

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland