Phinicka - Buurderij Leuven

Phinicka - Buurderij Leuven

Een mix van een streekproducten webwinkel en het afhaalpunt van Buurderij leuven, een (h)eerlijk aanbod van lokaal lekkers.

Phinicka staat synoniem voor lokale streekproducten. Vlaams-Brabant biedt een schat aan (h)eerlijke, lokale producten die wij op onze manier online willen aanbieden.  Na een eerste ervaring in de korte keten als Buurderijverantwoordelijken willen we verder gaan en de nadruk leggen op onze Vlaams-Brabantse producenten. We diversifiëren ons aanbod door ook minder gekende streekproducenten toe te voegen aan het gamma van onze webwinkel www.phinicka.be.

Via de Buurderij is het mogelijk om ook die producenten te betrekken die normaal niet in een streekwinkel te vinden zijn, denk maar aan onder andere vlees, brood, zuivel en nog andere.

Bestellen via de Buurderij is snel en makkelijk. Wij zijn afhaalpunt voor Buurderij Wijgmaal en Kessel-Lo waar je op dinsdag je bestelling kan afhalen tijdens de bijeenkomst. Lukt dat niet? Geen nood, ook op woensdag kan je voor je Buurderij-bestelling bij ons terecht. Je ontdekt het allemaal op : Buurderij Kessel-Lo of Buurderij Wijgmaal

Adres

Poelstraat 16 , 3012 Wilsele

Tel

0478 535 711

E-mail

info@phinicka.be

Website

www.phinicka.be

Regio

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland