Streekshop K&C - Galmaarden

Streekshop K&C - Galmaarden

Voor een groot assortiment ambachtelijke en kwaliteitvolle Streekproducten, originele en stijlvolle geschenken of streekpakketten ben je hier op het juiste adres.

Bij Streekshop K&C vind je voor elk wat wils. Je kan er naast lekkere streekproducten en artisanaal roomijs ook decoratie, huishoudartikelen en lichaamsproducten kopen. Zaakvoerster Kristien heeft alle producten met zorg uitgekozen en staat steeds paraat om klanten met raad en daad bij te staan. Haar liefde voor het Pajottenland en de producten heeft ze verhaald in een groot assortiment van smaakvolle streekproducten. Je vindt er meer dan 50 soorten pralines, biologische koffie en theetjes, allerlei streekbieren, likeuren, confituren, kazen, allerlei zoetjes en zoutjes en zoveel meer. Wil je het beste uit de streek maar kan je niet kiezen… dan kan je opteren voor een mooie streekmand of een van de seizoensboxen. Kristien wil steeds het beste voorstellen aan haar klanten en breidt dus steeds het gamma verder uit. Ook zijn er seizoensaanbiedingen met o.a. Valentijn, Pasen, Moeder-en vaderdag, Sinterklaas en de Eindejaarsfeesten. Chocolade- en ijsassortiment wordt hier dan ook steeds aangepast. Om de klanten nog beter bij te staan geniet ze ook een opleiding theesommelier en foodpairing. Ieder geschenk wordt steeds op maat gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven.

Streekshop K&C bevindt zich in Vollezele maar heeft ook een webshop met een assortiment artikelen die je kan bestellen ter afhaling of verzending.

Adres

Ninoofsesteenweg 26 , 1570 Vollezele

Tel

0473 58 02 40

E-mail

kristien.snoeck@skynet.be

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18u

Zaterdag van 9 tot 16u

Maandag en zondag gesloten

 

Regio

 SHARING DISH VAN GEROOSTERDE BLOEMKOOL EN BABA GANOUSH VAN PUNTPAPRIKA

SHARING DISH VAN GEROOSTERDE BLOEMKOOL EN BABA GANOUSH VAN PUNTPAPRIKA

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland