Erfgoeddag Leuven met streekontbijt

Erfgoeddag Leuven met streekontbijt

De Leuvense Erfgoeddag venieuwt. Kloppende hart wordt het Ladeuzeplein dat wordt omgetoverd tot een mini- erfgoedstad. In dit festivalcentrum maak je kennis met de Leuvense erfgoedsector en vind je informatie over alle activiteiten. Maar je kan er ook terecht voor eten en drinken, korte optredens en kleine teasers voor jong en oud. En er zal ook gefeest worden.

De Erfgoeddag start al op zaterdagavond 21 april, om 20 uur met een speciaal programma op het Ladeuzeplein, waar ook de Leuvense reuzen zullen bij zijn. Zondag 22 april start dan met een groot ontbijt met Leuvense specialiteiten tussen 8.30 en 10 uur. Op het menu staan Leuvense specialiteiten en streekproducten. Voor kinderen betaal je 4 euro, voor volwassenen 8 euro. Reserveer liefst je plaatsen voor 18 april via erfgoedcel@leuven.be. Betalen kan ter plaatse

Na het ontbijt, rond 10 uur kan je de benen strekken met reus Da Tong voor een eerste sessie tai-chi, zodat je daarna helemaal klaar bent om de rest van het Erfgoeddagprogramma te ontdekken.

Het erfgoedpaviljoen op het Ladeuzeplein doet de hele dag dienst als expo, info- en ontmoetingspunt, maar daarnaast kan je nog op 13 andere plekken terecht voor activiteiten in het kader van Erfgoeddag.

Meer info op http://www.erfgoedcelleuven.be/nl/erfgoeddag// , www.erfgoeddag.be en via facebook.

 

Startdatum

21 april 2018

Einddatum

22 april 2018

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland