Feest aan de molen in Landen

Feest aan de molen in Landen

Op zondag 4 augustus vindt in het Rufferdingepark de vijftiende editie plaats van “Feest aan de Molen”. Je kan er tussen 13 en 18 uur terecht voor tal van activiteiten.
Landen is een Straffe Streek Gemeente en besteedt traditiegetrouw heel wat aandacht aan streekproducten. Je kan tijdens de Molenfeesten kennis maken met talrijke streekproducenten en gratis proevertjes.

 

Feest aan de Molen wil een platform bieden aan iedereen die creatief bezig is binnen het brede thema van “handmade”. Handmade en vintage zijn in. Je kan snuisteren doorheen fijne hebbedingetjes, leuke kleding, handgemaakte juwelen en unieke producten, …
De kinderen kunnen zich uitleven met “Kermis op Rolletjes”! Grensverleggende uitdagingen voor groot en klein. Plezierig om mee te doen. Grappig om naar te kijken.
Ondertussen kunnen de ouders genieten op een extra groot terras.
Je kan ook op speelse manier kennis maken met techniek en wetenschap in het vernieuwde belevingscentrum. Hier loopt ook nog onze zomerwedstrijd “Sabotage in de Molen van Rufferdinge” voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Ontmasker de saboteur van onze molen en maak kans op één van onze leuke prijzen.

Wanneer: zondag 4 augustus van 13 tot 18 uur
Waar: Belevingscentrum Rufferdinge, Molenbergstraat 4, 3400 Landen
Prijs: gratis

Meer info vind je hier

Datum

4 augustus 2019

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland