B&B Villa Hestia - Bekkevoort

B&B Villa Hestia - Bekkevoort

In Bekkevoort, het hartje van de Hagelandse bodem, vinden we de viersterren B&B Villa Hestia. In de Griekse mythologie staat “Hestia” voor de godin van het haardvuur en de huiselijke warmte. Dit is het gevoel dat we willen geven, naast de luxe van onze suites.

Villa Hestia is de ideale stop- en slaapgelegenheid tijdens een rondrit door het Hageland. Na een bezoek aan Leuven, Diest, Tienen, Aarschot of tal van andere cultuurhistorische stadjes kan je er terecht voor een zalige overnachting. ‘s Ochtends staat je een heerlijk luxe-ontbijt te wachten met vers geperst fruitsap, allerlei zoet en hartig, maar ook, niet te vergeten, onze eigen eerlijke streekproducten komen ruimschoots aan bod. Zo vind je bij het ochtendmaal choco met echte chocolade, ambachtelijk gemaakte wafeltjes en speculaas van onze streekproducent Zuger. De witte Hagelandse wijntjes van onze streekkelders Kluisberg en Dox doen je ‘s avonds heerlijk indommelen.

Zowel de suites als de ontbijttafel in onze afzonderlijke ruimte geven een prachtig zicht op onze tuin en het mooi glooiende Hagelandse landschap. Kortom, wie de pracht van de streek wil combineren met een nachtelijk en culinair hoogtepunt, kan bij Villa Hestia op beide oren slapen.

Adres

Dennenstraat 14, 3460 Bekkevoort

Tel

0475 44 69 33

Fax

013 66 24 31

E-mail

villahestia@villahestia.be

Regio

Hageland

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland