6 november 2018De Warmste Streek

De Warmste Streek

We willen met Straffe Streek tonen dat we niet alleen een straffe maar ook een zeer warme streek zijn.

Daarom zullen, van 15 november tot 15 december, verschillende streekproducenten, verkooppunten, horecazaken, logies en gemeenten een collectebus op hun toonbank zetten om geld in te zamelen voor de Voedselbanken.

Geraak je echter niet in een deelnemend verkooppunt? Geen nood, je kan ook online je steentje bijdragen door via dit kanaal een vrije bijdrage te storten via onze Crofun pagina.

Nog steeds niet overtuigd? We doen er nog een schepje bovenop dan!

Tijdens de Warmste Week gaat het Straffe Streek Team vanuit Leuven naar Domein Puyenbroeck trekken om het verzamelde geld uit de collectebussen in de vorm van een cheque af te geven tijdens de live-uitzending. Deze tocht van 85km zal gedeeltelijk met de fiets (55km) en gedeeltelijk te voet (30km) gebeuren. Je kan dus wel spreken van een dubbele warmathon. We zullen die calvarietocht door wind, regen en misschien zelfs sneeuw op 20 december ondernemen. Volg ons op facebook om die tocht live mee te maken. Aanmoedigen mag altijd, sponsoren is nog beter!

En nu op naar je plaatselijke producent of verkooppunt of stort nu al je bijdrage op BE70 7350 4601 0825 of via https://www.crofun.com/nl/project/de-warmste-streek#.W-GDkvkvy70

En houd zeker onze facebookpagina in het oog voor de laatste ontwikkelingen! 

 

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland