Biekes - Scherpenheuvel-Zichem

Biekes - Scherpenheuvel-Zichem

BIEKES is opgericht door Jan Struyfs en Sanne Vervloesem.

Alles wat je bij hen kan kopen, start bij de bij: zonder bijen zouden BIEKES' (h)eerlijke producten niet bestaan.

Het verhaal van BIEKES begon in 2017, toen Jan imker werd en Imkerij Struyfs en biekes een feit werd. Een jaar later was de Scherpenheuning geboren: BIEKES' eigen honing uit het bekende bedevaartsoord Scherpenheuvel.

Omdat honing zo'n veelzijdig product is, konden andere honingproducten, gemaakt met eigen Scherpenheuning, ook niet uitblijven. Ambachtelijk gemaakte nougat, granola, ... kan je allemaal terugvinden in de webshop van BIEKES. Samen met deze producten bieden ze een mooi assortiment van het beste van de natuur: limoncello, thee, fruitsiropen, ... Ook cadeaumanden kan je laten maken! Dit alles kan je bij je thuis laten bezorgen of afhalen in Scherpenheuvel.

Met de producten van BIEKES haal je stuk voor stuk kleine gelukjes in huis. Gun jezelf of een geliefde een moment van rust en genot met deze zelfgemaakte verwennerijen. Puur, ambachtelijk en authentiek, made with love in Scherpenheuvel. Bovendien is het gamma aangevuld met een heerlijke selectie thee. Geniet bij het ontbijt van granola of bij de koffie van zoete advocaat en nougat, gemaakt met honing van BIEKES' eigen bijen.

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland