De Koffieliefhebber - Herent

De Koffieliefhebber - Herent

Stijn van Schoonlandt, oprichter van de Koffieliefhebber, heeft reeds sinds lang een boontje voor ‘specialty’ koffie. Vanuit zijn passie besliste hij in 2014 om er volledig voor te gaan. Na uitgebreide opleidingen in het vak, richtte hij begin 2015 zijn zaak op. Sindsdien brandt hij uiterst exclusieve single-origin koffiebonen op ambachtelijke wijze. Deze zijn zeer selectief uitgezocht op smaak en kwaliteit en afkomstig van de beste plantages.  

Maar wie koffie zegt, zegt ook thee. Eind 2015 ging Stijn opnieuw in de leer, ditmaal om theesommelier te worden. Sinds kort is hij de trotse bezitter van een ITMA theesommelier certificaat, wat hem toelaat ook zelf eigen theeën te blenden en kwaliteitsvolle  theeën te onderscheiden van andere. Zijn tweede nieuwe passie werd geboren… . Sterker nog, deze passie heeft hij tevens doorgeven aan zijn vrouw Leen, die sinds oktober 2016 ook mee actief is in de zaak.

Naast de verkoop van specialty koffies, thee (en accessoires), die voornamelijk via de online webshop en bij enkele selectief uitgekozen verdeelpunten kunnen aangekocht worden, hebben Stijn en Leen zich ook tot doel gesteld hun passie te delen met anderen. Hiertoe organiseren ze op regelmatige basis workshops, lezingen, proeverijen,  … zowel voor particulieren als voor bedrijven. De ultieme  ‘koffie/thee’ beleving staat er steeds centraal.

Ware koffieliefhebbers of theefanaten komen hier dus zeker aan hun trekken, maar ook bedrijven of horeca die aan hun klanten een kwaliteitsvolle koffie/thee wensen aan te bieden.

 

Adres

Clarahof 32 , 3020 Veltem-Beisem

Tel

0497974437

E-mail

info@dekoffieliefhebber.be

Regio

Dijleland
 Brussels Grondwitloof Schoevaerts-Hoogeras

Brussels Grondwitloof Schoevaerts-Hoogeras

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland