KijkEnKook - Machelen

KijkEnKook - Machelen

Workshops, streekpakketten en zelfgemaakte producten

Elke televisiezender heeft zijn kookprogramma. Het is een lifestyle geworden! Jenny biedt niet alleen kooklessen en workshops aan in een huiselijke & gezellige sfeer, maar maakt ook zelf artisanale producten. Al de producten worden in het KijkEnKook-atelier gemaakt met verse ingrediënten, zonder bewaarmiddelen en zonder kleurstoffen. Daarnaast kan je bij haar ook terecht voor heerlijke ontbijtmanden met artisanale streekproducten. Gratis levering aan huis in de omliggende gemeenten! Iemand verrassen? Contacteer Jenny!

Daarbuiten organiseren ze ook kookworkshops voor jong en oud. De workshops zijn ook zeer toegankelijk voor beginnende keukenprinsen en prinsessen. In een gemoedelijke sfeer en in een kleine groep leer je hoe je op een eenvoudige manier lekkere gerechtjes klaarmaakt. De workshops worden door ervaren chefs gegeven. Je kan steeds individueel of in groep inschrijven op de workshops. Ook altijd leuk als idee voor een vrijgezellenavondje. Een kookworkshop is tevens ideaal als teambuilding voor elk bedrijf, zowel voor collega's onder elkaar als voor klanten. Iedereen gaat met elkaar, in een gezellige en ontspannen sfeer aan de slag, en dit onder het waakzaam oog van een echte chef-kok.

Achteraf samen genieten van de zelfbereide lekkere maaltijd bij een lekker glaasje wijn is beslist een ervaring die nog lang zal bijblijven. Het menu kan men steeds bespreken. En in de inschrijvingsprijs zijn alle ingrediënten en dranken inbegrepen!

Adres

Korenbloemstraat 27 , 1830 Machelen

Tel

0484 711 422

E-mail

jenny@kijk-en-kook.be

Regio

Brabantse kouters

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland