Canneloni van kalfs gevuld met gestoofde waterkers, aardappel en persillade van mosterd

Canneloni van kalfs gevuld met gestoofde waterkers, aardappel en persillade van mosterd

Ingrediënten en benodigdheden (± 4 personen):

  • 4 sneden kalfsvlees (ong. 3 mm dikte)
  • 1 bussel waterkers
  • peper en zout
  • 1 aardappel
  • broodkruim
  • mosterd
  • peterselie

 

 Bereiding:

  1. Schil de aardappel en kook hem gaar. Snij hier mooie partjes van (0,5 cm) en schik ze op een bakplaat.
  2. Was de waterkers en snij hem fijn. Stoof aan met wat peper en zout en laat deze uitlekken in een ziftje.
  3. Persillade: Snij de peterselie zeer fijn, meng met wat mosterd en broodkruim, tot dit een mooi mengsel is. Afkruiden met wat peper, zout en eventueel kan je het smeuïg maken met wat boter of koolzaadolie.
  4. Leg de plakjes kalfsvlees open en leg er de gestoofde waterkers in. Rol strak op en leg op een aardappelpartje. Hierop wat persillade en bak gaar in de oven.



Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland