Canneloni van kopafgebraad met zalf van appelconfituur en grondwitloof

Canneloni van kopafgebraad met zalf van appelconfituur en grondwitloof

Recept - Simon Goyens

Ingrediënten: ± 4 personen

  • 4 sneden kopafgebraad
  • appelconfituur
  • grondwitloof
  • rabarber
  • peper en zout

Biersuggestie

  • Oude Geuze 3 Fonteinen (Brouwerij 3 Fonteinen)
  • Chapeau Winter Geuze (Brouwerij De Troch)

Bereiding

  • Snij het grondwitloof fijn en kruidt met peper en zout.
  • Leg de sneden kopafgebraad open en besmeer met de appelconfituur. Leg hierin het gesneden grondwitloof en rol strak op.
  • Snij wat rabarber in fijne reepjes en serveer samen.

Producenten: Beenhouwerij Vangramberen, Fruitbedrijf Vanhellemont, FV Van Haesendonck, Vollegrondswitloofbedrijf Abts-Goovaerts

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland