Croque van Hagelands streekbrood met brandnetelkaas en balderhesp

Croque van Hagelands streekbrood met brandnetelkaas en balderhesp

Ingrediënten en benodigdheden (± 4 personen):

  • 4 sneden Hagelands brood
  • 2 sneden Balderhesp (3 mm dikte)
  • 2 sneden brandnetelkaas (3 mm dikte)
  • graanmosterd

 
Biersuggestie:

  • Kessel Blond (Brouwerij De Vlier)
  • PALM (PALM Breweries)


Bereiding:

  • Maak een croque met de hesp en de brandnetelkaas.
  • Bak deze in de pan op een zacht vuurtje of je kan ook een croquemachine gebruiken.
  • Snij in 4 gelijke stukken en serveer met wat graanmosterd als dip.


Producenten: Beverse Kaasmakerij, Bakkerij Swinnen, Ambachtelijke Bakkerij Rubbens, Molens Vanden Bempt, Beenhouwerij Vangramberen

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland