Hotdog Deluxe met boerenworst en chutney van kweepeer en abrikoos

Hotdog Deluxe met boerenworst en chutney van kweepeer en abrikoos

Ingrediënten:

  • boerenworst 1 p.p.
  • langwerpige granenbroodjes
  • 1 potje chutney van kweepeer en abrikoos
  • enkele radijzen
  • ¼ witte kool
  • scheutje azijn
  • 1 koffielepel komijnzaad
  • 1 eetlepel suiker
  • kleine basilicumblaadjes
  • peper en zout

Bereiding:

  1. Snipper de kool fijn en doe ze in een kom. Kruid met peper, zout, suiker, komijnzaad en de azijn. Voeg er ook een klein scheutje water aan toe en laat even marineren in de koelkast.
  2. Bak ondertussen de worst en snijd de radijsjes.
  3. Snijd het broodje open en besmeer met de chutney. Doe er een beetje kool in, de worst en enkel stukjes radijs. Werk af met jonge blaadjes basilicum.

Recept van Jeroen De Pauw

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland