Mignonette gemarineerd in Oude Geuze, tabouleh met oesterzwam en gesmolten geitenkaas

Mignonette gemarineerd in Oude Geuze, tabouleh met oesterzwam en gesmolten geitenkaas

Recept - Chef-kok Simon Goyens

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 mignonette (varkensvlees)
  • 1 flesje oude geuze
  • 200 gr oesterzwammen
  • 100 gr geitenkaas
  • 200 gr couscous
  • 100 ml tomatenpassata
  • peper en zout
  • peterselie
  • sjalotje
  • koriander
  • kippenbouillon

 

Dranksuggestie: Oude Geuze

Bereiding:

  • Marineer de varkensmignonette in oude geuze voor minstens 2 uur (best 6 uur).
  • Doe de couscous in een ruime mengkom. Voeg peper en zout toe, bevochtig de couscous met de kippenbouillon en tomaatpassata tot dat de couscous een smeuïge massa wordt. Laat afgedekt rusten.
  • Snij de oesterzwammen en sjalotjes. Bak de mignonette aan in vetstof en laat rustig garen. Ondertussen de oesterzwammen samen met de sjalotjes bakken. Voeg de couscous toe, brokkel hierbij de kaas en laat rustig smelten met de pan van het vuur. Op het einde afwerken met koriander en peterselie.

 

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland