Mousse van beenham, mosterd, dragon en augurkjes en uitjes op azijn.

Mousse van beenham, mosterd, dragon en augurkjes en uitjes op azijn.

Ingrediënten:
• 6 sneetjes beenham
• 2 gl room  40%
• mosterd
• dragon
• zilveruitje en augurken op azijn
• brood

 

Bereiding:
Snijdt de beenham in stukken en doe hem in een keukenrobot. Voeg er 3 el mosterd bij. Wanneer de ham met de mosterd mooi fijn gemalen is , doe het dan in een kom. Voeg er de room aan toe, kruidt nog even naar smaak en klop met een klopper zodat je een mousse krijgt. Voeg er nog wat gehakte dragon aan toe. Laat dan even opstijven in de koelkast.
Hak de zilveruitjes en de augurkje fijn en voeg er wat gehakte peterselie aan toe. Rooster een stukje brood en dresseer er de mousse in een ring met bovenop een laagje van de groeten. Serveer op de toast en werk af met nog wat mosterd en een takje peterselie.

 

Recept van Jeroen De Pauw

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland