Papilotte van perzik en marsepein met geitenmelkijs en vliersiroop

Papilotte van perzik en marsepein met geitenmelkijs en vliersiroop

Ingrediënten en benodigdheden (± 4 personen):

  • 2 perzikken
  • 80 gram marsepein
  • geitenmelkijs
  • vlierbessensap
  • zilverpapier

Biersuggestie:

  • Wolf 8 (Brouwerij Lupus), Pêche Lambic Timmermans (Brouwerij Timmermans)

Bereiding:

  • Snij de perzikken doormidden en verwijder de pit.
  • Maak gelijke bolletjes van de marsepein en vul de holte waar de pit heeft gestoken op met marsepein (in beide helften).
  • Wikkel deze in zilverpapier en plaats in de oven voor ongeveer 15 minuten op 150°C. In de zomer kan je dit natuurlijk op een niet te warme barbecue bereiden.
  • Serveer met een bolletje geitenmelkijs en werk af met wat vlierbessensap.


Producenten: Geitjesweelde, Wildiers.

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland