Streekbrood met mandjeskaas, radijs, Oude Geuze, waterkers en kaviaar

Streekbrood met mandjeskaas, radijs, Oude Geuze, waterkers en kaviaar

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 sneden Pedebrood of Hagelands streekbrood
  • 1 potje Beerselse mandjeskaas
  • 4 flesjes Oude Geuze
  • avruga kaviaar (de eitjes/kaviaar van de haring)
  • 2 tot 4 radijsjes (naar eigen smaak)
  • 1 bussel waterkers
  • peper en zout

Bereiding:

  1. Kruid de mandjeskaas flink met peper en zout. 
  2. Besmeer rijkelijk een snede pedebrood of Hagelands streekbrood met de mandjeskaas.
  3. Snij de gewassen radijsjes in schijfjes en beleg de mandjeskaas hiermee.
  4. Werk af met wat waterkers en Avruga kaviaar (de eitjes/kaviaar van de haring).
  5. Drink hierbij een flesje Oude Geuze.

 

 

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland