Holar & Isca

Holar & Isca

Dirk Pauwels en Michel Joly leren mekaar kennen op de voetbal bij Eendracht Hoeilaart, zo’n 30 jaar geleden. Na vele jaren een eigen professionele koers te varen, starten ze samen begin 2013 met ‘Wijnatelier Holar & Isca’. De basis van de samenwerking wordt gelegd door Dirk. Na een opleiding tot Sommelier-Conseil aan de Université du Vin van Suze-La-Rousse, start hij in 2008 met zijn eigen wijnhandel ‘Pauwels Wine Consulting’. Voordien had Dirk zijn professionele strepen verdiend als verzekeraar, maar vooral als zaakvoerder van een eigen supermarkt.

Michel werkte jarenlang voor internationale firma’s waar hij logistieke, operationele en verkoopservaring opdeed. Sinds de opstart van ‘Pauwels Wine Consulting’ kruisen de wegen van Dirk en Michel steeds meer, en na ontelbare wijnavonden, vele degustaties en enkele wijnontdekkingsreizen wordt de samenwerking concreet en is ‘Wijnatelier Holar & Isca’ een feit!

Hun visie is duidelijk: de zoektocht naar eerlijke wijnen en producten, met een goede verhouding prijs/kwaliteit, van boeiende en interessante producenten. Vandaag bieden zij een zeer ruim assortiment aan van hoogstaande kwaliteitsproducten naar ieders budget.  Zij werken samen met producenten die “terroir”-gericht werken en kennen al hun wijnbouwers & producenten en brengen hen regelmatig een bezoek. Streekproducten passen ook in dit verhaal.

Adres

R. Lauwersstraat 22 , 1560 Hoeilaart

Tel

02 657 47 12

E-mail

michel@holar-isca.be

Openingsuren

Het wijnatelier is open elke donderdagavond van 18u tot 20u en elke zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u, er zijn steeds enkele wijnen te proeven. Maar je kan gerust ook langskomen op een ander moment, na afspraak.

Regio

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland